fbpx

Online vindbaarheid

Jij kijkt naar online marketing. Dan kunnen we ervan uitgaan dat je een website hebt. Heb je deze nog niet? Bekijk dan onze websites en laat door ons een professionele website maken. Dit is namelijk erg belangrijk voordat je begint met online marketing.

Als jij op zoek bent naar een online marketing bureau om jouw website een boost te geven dan moet jij je het volgende afvragen: is de marge op je producten hoog genoeg en ben je bereid te investeren. Er zijn marketinggoeroes die beweren dat je kosteloos kunt investeren maar hier geloven wij niet in.

Online marketing doen we aan de hand van een slimme strategie. Door dit te doen boosten wij jouw bedrijf met meer klanten en meer omzet. Met website marketing heb je niet alleen meer aandacht, je groeit ook echt als bedrijf. Dit is enorm belangrijk als bedrijf!

Bootonderhoud Nederland

Website ontwikkeling

KM Connect

Website ontwikkeling

Zeil Doek B.V.

Website ontwikkeling

Tijd besparen door onderhoud uit te besteden

Misschien een moeilijke vraag om zo direct te stellen maar wat is jouw online marketing budget? Wat is een klant jouw waard? Waarschijnlijk meer dan dat je denkt. Eerder gaven we het voorbeeld van de customer lifetime value. Maar wat is dat nu precies? We geven een voorbeeld:

Cas heeft een eigen kapperszaak en verkoopt naast zijn dienst ook producten als shampoo en luchtjes. Een gemiddelde kappersbeurt bij Cas kost €45,- euro. En 10% van zijn klanten koopt een product (genaamd cross sell) met een gemiddelde waarde van €25,-. Dan verdient Cas dus met een gemiddelde kappersbeurt €47,50.

Als het binnenhalen van een nieuwe klant €350,- euro kost kan Cas nog steeds winst maken. Dit zien heel veel ondernemers over het hoofd. Want een nieuwe klant kan natuurlijk vaker terugkomen. Stel dat 40% na een kappersbeurt vaste klant blijft en een vaste klant blijft gemiddeld 5 jaar en laat zichzelf elke maand knippen.

Dan is de customer lifetime value 47,50*40%*5*12. Dan durf ik te wedden dat jij de €350,- euro heel graag wilt investeren!

Wij snappen dat dit best lastig is voor een ondernemer. Daarom bieden wij online marketing ondersteuning en helpen wij met het verbeteren van de online marketing. Zelfs als je een beginnend ondernemer bent bieden wij online marketing voor beginners.

Professionele website laten maken

Ons stappenplan

Jij als ambitieuze ondernemer wilt een professionele website voor jouw bedrijf. Hiervoor zullen we eerst contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om het design van jouw website te bepalen. Na het ontwikkelen en bouwen van de website is het tijd voor je lancering! Champagne dus! Want jij bent nu eigenaar van een professionele website.

1. Contact

Wij nemen contact met je op. Samen bespreken we je ideeën en wensen.

2. Strategie

Eerst een plan daarna actie. Zo bereiken wij jouw doelgroep koste efficiënt.

3. Starten

De ads staan life! Nu afwachten wat de data zegt. Daarna optimaliseren.

4. Leads

Tijd om nieuwe klanten te ver-welkomen! Daarna tijd voor champagne.

Zakelijke website laten maken

Online marketing uitbesteden

Wij doen online marketing in en om Utrecht. Eerst definiëren wij jouw doel en maken we een online marketing strategie. Met de strategie gaan we aan de slag. We kunnen bijvoorbeeld Facebook advertenties inzetten of samen bouwen aan een SEO strategie.

Door de meest efficiënte manier van groeien te kiezen behalen we sneller en kostenefficiënter je doelen. Denk er goed bij na voor hoeveel geld jij een nieuwe klant wil binnenhalen. Een klassieke fout van vele ondernemers is de directe transactie verrekend met het budget. Maar zo krijg je natuurlijk nooit veel klanten. Wij kijken naar de complete customer lifetime value.

Starten met online marketing

Ben jij op zoek naar hulp bij online marketing? Dan helpen wij je verder. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar je marketingstrategie en werken we naar je doelen. Heb je nog geen online marketing strategie? Ook daarbij helpen wij je.
Website laten maken

Deze klanten gingen je voor!

Het mooiste moment is wanneer de klant tevreden is met de website. Ons streven is om met de wensen van de klant te komen tot het beste resultaat. Dit is wat klanten over ons zeggen. Meer lezen? Bekijk ons portfolio.

leuke website laten maken

Kortom zeer tevreden!

Mijn ervaring is heel positief met de mannen van Purplebird. Ik zou ze zeker aanraden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon met elke vraag die ik had bij ze terecht. Bij de oplevering hebben ze mij ook goed begeleid in hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website en hebben er voor gezorgd dat mijn mail het op alle apparaten doet. Kortom zeer tevreden dus!​

Renate Kleijer

Eigenaar Beautysalon Renate

zakelijk webdesing utrecht

Prettige samenwerking!

Samenwerking is iets wat ik als heel prettig ervaar! Ik kan iedereen dit aanbevelen. Over de website krijgen wij regelmatig complimenten en daarom mag Purplebird ook gelijk mijn webshop maken.

Rikkert hoogenboom

Eigenaar Zeil-Doek B.V.

mooie website laten maken

Samenwerken is een feestje!

Om met Purplebird te werken is een feestje. Goede afspraken met elkaar te maken en altijd op het afgesproken moment worden deze nagekomen. Er wordt goed geluisterd naar de klant hoe en wat die wil en ze begrijpen ook dat niet elke doelgroep hetzelfde is. Daar wordt prima op geanticipeerd. Ook bij incidentele kwesties weten ze wat hen te doen staat. Hulp bieden staat hoog op hun prioriteitenlijstje!

Barry Hartsuiker

Eigenaar Het Zorgkabinet

Online leren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met handige tips. In onze blogs delen wij onze kennis en relevante informatie om jou verder te helpen in de online wereld. 

Wat is seo

Wat is SEO

Als ondernemer hoor je regelmatig de term SEO voorbij komen. Misschien herken je het wel dat iemand aan jou vraagt of jouw website al gevonden